Slingre ned ad Vestergade

Det er snart 40 år siden, Gnags første gang sang om at slingre ned ad Vestergade. Men det er ikke blevet mindre spændende og levende siden da.

Du snupper en kop kaffe på Street Coffee, du kigger ind på Lynfabrikken og fornemmer ideerne og ånden, du falder over et tilbud i en nyåbnet cafe/shop … Vestergade er som et mini-Aarhus med kant, og i Biblioteksparken bliver du en del af dette kosmos.

Og af Mølleparkens kosmos af åbne områder og aktiviteter.

Og af Møllestiens.

Og af Voxhalls.

Og af …

Kom tæt på alting

Kom tæt på kulturen

Aarhus lever, og Mølleparken og området omkring denne er en stor del af det bankende hjerte.

Få meter fra Biblioteksparken finder du fx spillestederne Voxhall og Atlas. Går du nogle hundrede meter længere støder du på Aros – eller Den gamle by med al sin charme. Og går du …

Kom tæt på åndehullerne

Pludselig står du på Møllestien, lige ved siden af Biblioteksparken, og tænker ”Hvor blev byen af?”.

Eller i Botanisk Have og tænker ”Hvor blev det, jeg skulle nå, af?”.

Kom tæt på uddannelserne

Turen op af Hjortensgade og Langelandsgade til universitet kan trække tænder ud – men den kan faktisk klares på under 1o minutter på cykel.

Og det tager dig heller ikke meget længere tid at komme til fx VIA University College, Arkitektskolen, DMJX eller en af de mange andre uddannelsesinstitutioner i Aarhus.

Kom tæt på Aarhus

Det giver nærmest ikke mening at tegne indkøbsmuligheder, fitnesscentre, offentlig transport, spisesteder osv. ind på et kort. For du skal ikke zoome ret langt ud, før det hele flyder sammen, og Biblioteksparken og alle mulighederne bare ligner én klat.

Her er kort til alt.


Kom tæt på